Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Mărțișor diafan

Un cadou delicat pentru ea, ca un gând de primăvară. Cu mărțișor handmade din ceramică, cu ac de broșă, ciocolată artizanală albă cu lavandă și o mini plantă suculentă în ghiveci de ceramică.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

În perioada 13 – 17 iulie nu se fac expedieri.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Mărțișor din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Imaginat și creat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 4 cm.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Plantă suculentă în ghiveci de ceramică. Micuță și verde, texturată, este rezistentă și va rămâne o amintire pentru mult timp. Aprox. 10 cm înălțime cu tot cu plantă.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, asemănător lavandei uscate. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Buchet de flori cu lavandă și plante uscate. Florile de lavandă sunt culese din culturi din România. Pot fi păstrate timp îndelungat, cu mirosul natural specific.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

145 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.