Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Mărțișor vestitor

Un cadou ca o rază de soare, menit să aducă zâmbete și voie bună la început de primăvară, ideal pentru 1-8 martie. Cu mărțișor din ceramică cu ac de broșă, bomboane delicioase din ciocolată premium și buchețel natural cu eucalipt, lavandă și craspedia ori bumbac.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Mărțișor din ceramică lucrat integral manual, glazurat în culori vesele. Se prinde cu ac de broșă. Aprox. 3 x 2.5 cm. Poți alege culoarea.

Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Bomboane delicioase, mici opere de artă, fine, din ciocolată premium. Pictate manual în atelierul Muri. 40 g. Diverse sortimente cu gust desăvârșit: ciocolată cu lapte și ganache Creme Praline, ciocolată roz Ruby și ganache de busuioc, ciocolată neagră și ganache de mentă și ciocolată cu lapte și ganache de scorțișoară.

Buchet natural cu eucalipt, lavandă și craspedia sau cu eucalipt, lavandă și floare de bumbac. Se păstreză frumos mult timp. Îmbrăcat în iută. Aprox. 25 cm lungime.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în vas de sticlă. Poți alege lumânarea: cu plante multicolore presărate și parfum de flori de primăvară, simplă cu parfum de bujori sălbatici și pepene galben ori simplă cu parfum de iasomie și lemn de cedru.

Ceai delicat din plante, provenit din cultivare organică. Diverse sortimente aromate dintre care poți alege: mușețel și hibiscus, ceai verde și magnolie sau flori de soc. 15 piramide, 30 g.

Cutiuță muzicală lucrată din lemn, cu manivelă. Redă melodia What a wonderful world. Dimensiuni: aprox. 7 x 5.5 x 4 cm. Sunetul se aude cât timp este rotită manivela laterală.

Brățară cu element din ceramică, decorat cu aur coloidal. Cu fir din bumbac cerat, reglabilă prin nod culisant. Firul este albastru închis spre negru, iar elementul din ceramică are aprox. 2 cm. Alege modelul cu inimă sau pe cel cu stele și lună.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei
200 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.