Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Matinal

Un cadou pentru dimineți începute cu un mic răsfăț. Pentru micile povești care ne aduc uneori bucurie peste măsură și ne fac viețile mai frumoase. Pachetul conține două cești din ceramică, două suporturi din piele și cafea boabe.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

215 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Set de două cești din ceramică create pentru iubitorii de espresso. Glazurate și decorate cu stropi negri. Aprox. 9 cm înălțime, capacitate 70 ml.

Set de două suporturi din piele full grain. Primitive, din piele nefinisată. 10 x 10 cm. Poți alege culoarea.

Cafea boabe venită din băcănia Frez. Alege Brazil Santos Mogiana, 100% arabica, cremosă, cu note dulci-amărui sau Strong Blend, un blend de arabica și robusta cu aroma puternică și corp plin. Boabe, 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Cu aromă de scorțișoară.

După arderea completă a lumânării, vasul prinde o nouă viață: se poate curăța (ceara naturală este cremoasă și se spală ușor) și refolosi.

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.