Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Meșteșug

Un pachet cadou plin cu daruri bune din România. Cu ceramică, piele, bumbac, lemn, lumânare și dulceață. Conține două cești, două suporturi din piele, șervet din bumbac, tacâmuri din lemn, dulceață și lumânare fagure ori, la alegere, căsuță din lut.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

330 Lei

Detalii

Set de două cești lucrate manual din ceramică, decorate cu glazură texturată la bază. Aprox. 250 ml. Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Set de două suporturi din piele full grain. Primitive, din piele nefinisată. 10 x 10 cm. Poți alege culoarea.

Șervet din bumbac 100%. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Modern, dar purtător de însemne românești. Te poftește și te-nsoțește la masă. Cu dimensiune generoasă de 65 x 47 cm.

Set de două tacâmuri din lemn, cu rol multifuncțional. Fiecare tacâm este lucrat manual din diferite esențe tari de lemn (salcâm, cireș, dud, fag, ulm etc.), astfel că pot exista diferențe de culoare și textură. Dimensiuni: 19.5 cm cuțitul & 21,5 cm lingurița.

Dulceață de la munte, din Apuseni. Alege sortimentul preferat: caise cu levănțică, vișine și coacăze cu mentă ori ardei iute. 200 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Lumânare naturală, 100% din foiță de ceară de albine, lucrată manual, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat colorant. Totul este natural. Miros dulce, discret, ca de miere. Dimensiuni: 10 cm înălțime x 4.5 cm diametrul.

Căsuță tradițională, lucrată și pictată manual. Parte din colecția „Povești din lut”, creată de Florin Dumitru: „Este atât de mult echilibru și armonie în proporțiile, compoziția și chiar cromatica caselor vechi, încât m-am hotărât să recreez această lume într-o manieră miniaturală, din ceramică.”. Lucrată din lut, cu pigment mineral și glazuri. Dimensiuni aproximative: 4.5 x 3 x 4 cm (Lxlxh).

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată de casă cu arahide, din ingrediente atent selectate, de cea mai bună calitate. Delicioasă. 200g.

Cafea boabe venită din băcănia Frez. Brazil Santos Mogiana, 100% arabica, cremosă, cu note dulci-amărui. Boabe, 200 g.

Ceai din plante obținute din agricultură ecologică, Produs în România. Un ceai plin de culori, cu gălbenele, albăstrele, mentă, frunze de nuc, flori de salcâm, frunze de mure, cicoare, trigonella caerulea și frunze de dud. 40 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

185 Lei
310 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.