Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Micuțul aventuros

Un cadou pentru un pui mic, îndată devenit voinic. Cu lucruri lucrate cu drag și grijă pentru copii. Cu salopetă 100% din in, urbană, iepuraș țopăitor sau autobuz cu omuleți gata de plimbare & carte cu povești.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

280 Lei

Personalizează cadoul:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Salopetă 100% din in, urbană, are croială lejeră, cu închidere pe față cu nasturi din lemn. Un design original Tiny Turtle pentru micuții aventuroși. Moale, plăcută la atingere, lasă pielea să respire.

Omul cu trei minți și alte basme cu tâlc cuprinde basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. La fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Iepuraș urecheat, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, cu grijă pentru copii. Cu salopetă din in, detașabilă & trăsăturile feței pictate. Aprox. 30 de cm. Poți alege culoarea salopetei.

Familie de elefanți, contopiți cu grijă într-un puzzle lucrat manual din lemn de diferite esențe. Dimensuni – 16 x 10 x 2 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Autobuz din lemn cu șase figurine detașabile. Lucrat cu grijă în atelierul Pojga, din materiale 100% naturale. Finisat cu vopsea pe bază de cretă, ceară și ulei de tung. Jucăriile sunt tratate și vopsite de mână, de aceea pot apărea mici diferențe de culoare. Fiecare omuleț are căciuliță croșetată (nedatașabilă). Dimensiuni: autobuzul are aprox. 16 x 7 x 11 cm (L x l x h), iar fiecare figurină 8 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.