Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Momente

Design la masă. Pentru mese relaxate, originale & creative. Pachetul conține trei piese de ceramică cu design delicat, platou din lemn & șervete din in.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Momentan indisponibil.

285 Lei

Detalii

Set cu trei piese din ceramică, lucrat și pictat manual în atelierul Lumea Ceramicii. Obiecte de design inspirat din natură, cu nervurile frunzelor recreate în ceramică. Două farfurii și un platou cu impact vizual. Dimensiune: farfurie aprox. Ø 15 cm / platou aprox. L 21 cm x l 11 cm.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfecte.

Șervet din in 100%, lucrat manual în atelierul Textilia, structură de economie socială din localitatea Sic, județul Cluj. Aprox. 42 x 42 cm. Set de două. Poți alege culoarea.

Platou din lemn, finisat cu ulei 100% natural. Pentru gustări alese. Fiecare platou este lucrat manual în atelierul Lemnivor, astfel că pot exista mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Ceea ce îl face cu atât mai deosebit, unic. Aprox. 23 x 20 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

190 Lei
215 Lei
255 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.