Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Nativ

Un cadou autentic românesc pentru acasă. Îmbinare de lemn, bumbac și lut. Cu lucruri bune meșterite încet, de păstrat mult timp, cu drag. O idee de cadou de casă nouă, pentru un prieten străin ori pentru iubitorii de produs românesc, susținători ai creativității locale.

Cu platou & lingură din lemn cu motive tradiționale, șervet din bumbac și casă miniaturală din lut.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

235 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Set platou & lingură din lemn, însemnate cu simboluri românești. Prelucrate manual, din lemn de esență tare, finisate cu ceară de albine. Dimensiuni: 27 cm lingura; 27 x 18 x 2.5 cm platoul.

Șervet din bumbac 100%. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Modern, dar purtător de însemne românești. Te poftește și te-nsoțește la masă. Dimensiuni aprox. 65 x 47 cm. Poți alege modelul: multicolor, galben ori negru.

Căsuță tradițională din lut, lucrată și pictată manual. Parte din colecția „Povești din lut”, creată de Florin Dumitru: „Este atât de mult echilibru și armonie în proporțiile, compoziția și chiar cromatica caselor vechi, încât m-am hotărât să recreez această lume într-o manieră miniaturală, din ceramică.” Căsuțele sunt diferite ca formă și culoare. Lucrate din lut, cu pigment mineral și glazuri.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Încă un șervet din bumbac 100% Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Modern, dar purtător de însemne românești. Te poftește și te-nsoțește la masă. Dimensiuni aprox. 65 x 47 cm.

Pernuță Colț de Rai ori Colț de poveste, lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric la lumină, te călăuzește pe calea cea buna și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat nici colorant, nici parfum. Totul este natural. Ø 4 cm x H 10 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.