Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Oh, hello

Un cadou-poveste despre design de obiect made in RO care te cucerește. Original, contemporan, cu obiecte create de artistul ceramist Alina Constantin – pahar și pandantiv cocor, din porțelan delicat, glazurat, decorate cu aur coloidal, cadou întregit de buchetul de flori cu lavandă, eucalipt și floare de bumbac.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Pandantiv Cocor din porțelan, decorat cu aur coloidal. Design de bijuterie contemporan, imaginat și creat manual de artistul Alina Constantin. Simbol al longevității, fericirii și norocului. Prins pe șnur suede negru. Aprox. Ø 9 cm x H 10 cm.

Pahar Oh hello din porțelan, decorat cu aur coloidal. Decorativ și functional. Prietenos. Creat în atelierul Alinei Constantin. Ars la temperaturi înalte și glazurat. Aprox. Ø 9 cm x H 10 cm.

Lucrate 100% manual, piesele pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici abateri de la formă. Niciun obiect nu este identic cu un altul, ceea ce le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile. Imperfect perfect.

Buchet de flori cu eucalipt, lavandă uscată și floare de bumbac. Eucaliptul și florile de lavandă provin din culturi din România. Se păstrează bine pentru mai mult timp, chiar și după uscarea eucaliptului care își menține forma și culoarea, precum lavand uscată. Eucaliptul din buchet poate fi cu frunză rotundă ori alungită, în funcție de disponibilitate. Îmbrăcat în iută.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Despre inimă și alte eseuri, Andrei Pleșu – Într-o lume în care suntem „confiscați de actualitate”, de temele cu caracter de urgență izvorâte din viața noastră de zi cu zi – de politică internă și externă, delicate situații economice sau sociale – această carte se oprește asupra „inactualităților care ne macină subliminal”, adică asupra „rostului și istoriei inimii, neliniștilor și promisiunilor bătrâneții, meteahnei prostiei, sensului răului”.

Mîța Vinerii, Doina Ruști – O poveste la limită dintre magic și fantastic, în decorul unui București pitoresc din preajma anului 1800, despre misterele unui cult de magicieni, ale căror fabuloase rețete culinare, notate în Cartea bucatelor rele, scot la lumina gusturile vieții arhaice și rafinamentul unei bucătării fermecate, din vremuri de mult uitate. Cărăbuşii prăjiţi, crumilla cum animis, plăcintele de trandafiri, elixirele de iubire sau lichiorul formicosus sînt numai cîteva dintre mixturile vrăjite ce condimentează peripeţiile Mâţei Vinerii.

Ciocolată artizanală cu lavandă. Cremoasă, are un gust delicat de vanilie și accente aromate de floare de lavandă. 80 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

185 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.