Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • discuri de ciocolata
  • migdale in ciocolata

Origini

Un cadou inedit care duce poveștile made in RO mai departe. Îmbină îndemânarea de a pregăti produse delicioase, din ingrediente naturale, cu artizanatul inspirat din portul popular românesc. Cu suflet românesc, cadoul vorbește despre talentații nostri creatori locali.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

169 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Mândră de România, figurină din lemn inspirată din portul popular din diferite zone ale țării, precum Țara Oașului sau zona Albești. Lucrată în atelierul AMB, este pictată manual pe lemn. Figurina folclorică spune o poveste despre identitate, autenticitate și unicitate. Aprox. 15 cm înălțime.

Ciocolată artizanală delicioasă creată în România. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Cu lapte și migdale, cu lapte și zmeură bucăți sau cu lapte și alune de pădure și ghimbir. Sau Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între dulceată de căpșuni cu mentă și cea cu vișine și coacăze cu mentă și între dulceață de ardei iute și dulceața de merișoare.

Dulceață de căpșuni cu mentă sau dulceațâ de vișine și coacăze cu mentă de la munte, din Apuseni. Prin această rețetă, este adus un plus de prospețime și aromă. Este recomandată iubitorilor de arome intense, ca ingredient surpriză în deserturi sau topping pentru înghețata de vanilie. 200 g.

Dulceață de ardei iute sau dulceațâ de merișoare. Dulce, acrișoară. Savuroasă, este ideală pentru preparate din carne, legume și brânzeturi. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

205 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.