Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • discuri de ciocolata
  • migdale in ciocolata

Origini

Un cadou inedit care duce poveștile made in RO mai departe. Îmbină îndemânarea de a pregăti produse delicioase, din ingrediente naturale, cu artizanatul inspirat din portul popular românesc. Cu suflet românesc, cadoul vorbește despre talentații nostri creatori locali.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

169 Lei

Detalii

Mândră de România, figurină din lemn inspirată din portul popular din diferite zone ale țării, precum Țara Oașului sau zona Albești. Lucrată în atelierul AMB, este pictată manual pe lemn. Figurina folclorică spune o poveste despre identitate, autenticitate și unicitate. Aprox. 15 cm înălțime.

Ciocolată artizanală cu migdale creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Sau Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între dulceată de căpșuni cu mentă și dulceață de caise cu lavandă și între dulceață de ardei iute și dulceață de ceapă rosie.

Dulceață de căpșuni cu mentă vine de la munte, din Apuseni. Prin această rețetă, căpșunilor li se aduce un plus de prospețime și aromă. Este recomandată iubitorilor de arome intense, ca ingredient surpriză în deserturi sau topping pentru înghețata de vanilie. 200 g.

Dulceață de caise cu lavandă și vin, produs de serie mică, făcut din fructe cu grijă selecționate, în sistem de manufactură. Gust deosebit, fără coloranți, conservanți sau alți aditivi alimentari. 200 g.

Dulceață de ardei iute, dulce, acrișoară și iute doar puțin peste măsură. Savuroasă, este ideală pentru preparate din carne, legume și brânzeturi. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Dulceață de ceapă roșie. Savuroasă, aduce rafinament oricărui preparat, fie că vorbim de carne ori legume. Dacă voiești să o împarți, îți va cuceri iremediabil toți prietenii. 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

205 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.