Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Pastel

Cele mai delicate lucruri pentru a transmite cele mai senine gânduri. Un cadou simplu, dar plin de dragoste. Nici mai puțin, nici mai mult de 111 poezii de dragoste din literatura română, sare de baie cu lavandă în sticluță de păstrat și lumânare eco din ceară de soia cu fitil din bumbac – cadoul tău tainic.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1-2 zile lucrătoare.

145 Lei

Detalii

Volumul “111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Sare de baie, un produs 100% natural, parfumat delicat cu ulei ecologic de lavandă, ideal pentru relaxare. Sarea de baie este specială nu numai pentru că induce o stare de calm, ci și pentru că ingredientele sale sunt benefice pentru piele. Sarea de baie vine acum într-un alt tip de sticlă, însă asemănător celui din poză, cu dop de plută.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică, cu parfum de vanilie și fitil din bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în atelierul Mimozen.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

189 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.