Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Pentru el

Un cadou urban pentru el. Cu linii simple și detalii necesare. Conține: portofel cu design minimalist din piele naturală, ceașcă din ceramică și ciocolată delicioasă cu boabe de cafea.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

225 Lei

Detalii

Portofel minimalist din piele naturală, pentru bărbați. Cu două compartimente la interior și două la exterior, suficient de mari și pentru cartea de identitate sau pentru mai multe carduri. Are sistem de prindere cu clemă metalică pentru bancnote. Dimensiuni: 13 x 9 x 1 cm. Lucrat și finisat manual în România, în atelierul Na!.

Ceașcă din ceramică, cu glazură mată în nuanțe de gri sau verzuie cu interior albastru, concepută și creată de artistul ceramist Ioana Budeș. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Ciocolată artizanală, delicioasă. Cu boabe de cafea, cu lapte și migdale sau cu lapte și alune de pădure și ghimbir.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Ceai negru cu fulgi de ciocolată, migdale și boabe de piper roz. 100 g în pungă kraft.

Ceai relaxant din plante și condimente, cu scorțișoară, cardamon, rădăcina de lemn dulce, coriandru, fenicul, ghimbir și petale de trandafir. 50 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

225 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.