Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Poveste de iarnă

Un cadou-poveste de Crăciun, care îmbie la relaxare. Cu lucruri bune românești, gata de dăruit și îndrăgit. Conține ceașcă din ceramică, miere – mix nobil cu pudră de roșcove și sare de mare & turtă dulce sau mendiants - discuri de ciocolată.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual, glazurată la cuptor. Albăstruie sau cu picățele și toartă aurie. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Miere – mix nobil, cu miere crudă poliloră, alune de pădure rumenite, pudră de roșcove & sare de mare. O rapsodie a gusturilor. Delicios. Dulce. Sănatos.

Turtă dulce de Crăciun, trei figurine gata de Sărbătoare, în cutie cu fereastră sau albă simplă. Din ingrediente naturale, decorată cu un strop de glazură. Sau mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Cremă de caramel cu sare de salină. Dulce și sărat se reunesc într-un desert savuros – caramel cu sare românească de salină. Irezistibil. 250 g.

Ciocolată caldă cu alune de pădure sau cu chilli. O băutură caldă delicioasă. 200 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Clopoțel din ceramică, lucrat și pictat manual, glazurat la cuptor. Cu coadă lungă. Aprox. 10 cm înălțime.

Îngeraș din ceramică decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare. Aprox. 10 cm înălțime.

Cutiuță muzicală de Crăciun, cu manivelă. Lucrată din lemn și vopsită manual, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Lumânare din ceară naturală de soia, turnată în vas de porțelan lucrat manual, decorat cu aur lichid (aprox. 8 x 5 cm). Cu aromă de scorțișoară.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

180 Lei
170 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.