Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Poveste

Un cadou pentru ea care nu va fi uitat nicicând. 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, cuprinse într-o carte cu adevărat deoebită, a cărei copertă este ilustrată de Alexia Udriște, o carte de păstrat cel puțin o viață. Cutiuța muzicală din lemn Over the Rainbow întregește povestea, alături de ciocolata artizanală delicioasă, cu alune de pădure și ghimbir.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1-2 zile lucrătoare.

165 Lei

Detalii

Volumul “111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Cutiuță muzicală din lemn, lucrată și pictată manual în atelierul Boltom, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi, cu manivelă, redă melodia Over the Rainbow (Harold Arlen). Dimensiuni: aprox. 7cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Tableta artizanală de ciocolată are acum un ambalaj diferit față de cel din poză, vine împachetată în folie craft, finisată cu sfoară.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

189 Lei
145 Lei
215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.