Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cutiuta muzicala
  • turta dulce
  • decoratiune craciun
  • discuri de ciocolata
  • ceai turta dulce
  • migdale in ciocolata
  • casuta ceramica
  • clopotel craciun
  • set de cusut pe lemn

Poveste

Un cadou pentru ea care nu va fi uitat nicicând. 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, cuprinse într-o carte cu adevărat deoebită, a cărei copertă este ilustrată de Alexia Udriște, o carte de păstrat cel puțin o viață. Cutiuța muzicală din lemn Over the Rainbow întregește povestea, alături de ciocolata artizanală delicioasă, cu alune de pădure și ghimbir.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

165 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Volumul “111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Tableta artizanală de ciocolată vine acum împachetată în folie craft, finisată cu panglică.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între Cutiuța muzicală care redă melodia Over the Rainbow (Harold Arlen) sau pe cea care redă melodia de Crăciun First Noel. Lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi, cu manivelă. Dimensiuni: aprox. 7cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Turtă dulce delicioasă. Trei forme gata de Sărbătoare, ambalate în pungă kraft. Aprox. 8 cm fiecare turtă dulce.

Decorațiune Aripi din lut, lucrată și pictată manual. Aprox. 8 x 9 cm.

Mendiants - discuri de ciocolată cu lapte cu nuci și fructe uscate (125 g).

Ceai turtă dulce. Gustul inconfundabil de turtă dulce se împletește cu aroma portocalelor, iar piperul roz și coriandrul îi conferă acestui ceai și mai multă finețe. 50 g. Ambalat în borcan de sticlă cu dop de plută.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Căsuță din ceramică, handmade, parte din colecția Little Houses. Inspirată din arhitectura caselor din Transilvania, lucrată și pictată manual. Aprox. 3.5 x 2 x 7.5 cm (L x l x h).

Clopoțel din ceramică lucrat manual, glazurat. Creat de artistul ceramist Oana Stoica. Aprox. 10 cm înălțime.

Set creativ de cusut cu trei forme de Sărbătoare. Conține: trei discuri din lemn de fag (6.5 x 6.5 cm, 8 x 8 cm și 10 x 6 cm), trei mosoare cu ațe colorate, un mic îndrumar cu instrucțiuni de cusut pentru începători, trei modele de cusut și un ac.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

205 Lei
145 Lei
215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.