Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • discuri de ciocolata

Poveste

Un cadou pentru ea care nu va fi uitat nicicând. 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, cuprinse într-o carte cu adevărat deoebită, a cărei copertă este ilustrată de Alexia Udriște, o carte de păstrat cel puțin o viață. Cutiuța muzicală din lemn Over the Rainbow întregește povestea, alături de ciocolata artizanală delicioasă, cu alune de pădure și ghimbir.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Volumul “111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, colecție de poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare, acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Coperta specială este ilustrată de Alexia Udriște.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu lapte și migdale sau cu ghimbir, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Cutiuța muzicală lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, mai apoi tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi, cu manivelă. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

225 Lei
185 Lei
320 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.