Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Praf de stele

Un cadou care invită la visare, aducător de magie în viața unei fetițe. Pachetul conține zâna-balerină lucrată și pictată manual, jurnal din colecția “I am a wildflower” și decorațiune stea cu mesaj, din lut.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Zână-balerină din bumbac, diafană, cu puteri magice. Lucrată manual de mâini iscusite, cu grijă pentru copii, în atelierul Năsturelul Fermecat. Trăsăturile feței sunt pictate cu acrilice. Materialul folosit pentru aripile zânei poate fi diferit față de cel din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Aprox. 30 de cm.

Jurnal din colecția “I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre, mai apoi imprimată pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac zielele mai frumoase. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior 100 de pagini simple 90 g. Format A6.

Decorațiune stea din lut, delicată, lucrată și pictată manual în atelierul Fuioru’ Fermecat. Cu mesaj. Aprox. 10 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.