Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Prâslea cel Voinic

Prâslea cel Voinic este gândit pentru puiul de om, de bun venit în lume – să-l bucure și să-l însoțească până când bebe mic devine măricel voinic. Conține: jucărie iepuraș, body din bumbac cu art print de Mădălina Andronic și carte cu basme românești ilustrate.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

În perioada 13 – 17 iulie nu se fac expedieri.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Body Prâslea cel Voinic, parte dintr-o mică colecție de copii, cu personaje românești de basm ilustrate de Mădălina Andronic. Ilustrația a fost atent pictată cu acuarelă și guașă pe hârtie, apoi imprimată digital pe body de bumbac 100%, made in Romania.

Iepuraș urecheat, în salopetă, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, cu grijă pentru copii, cu trăsăturile feței pictate. Materialul folosit pentru salopeta iepurașului poate fi diferit față de cel din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Aprox. 30 de cm.

Omul cu trei minți și alte basme cu tâlc cuprinde basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. La fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani. Cu ilustrații create de Yanna Zosmer.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

295 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.