Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Prichindel

Un cadou pentru cei mici care le va însenina oricând privirea. Cu oița năzdrăvană care inspiră învățarea prin joc și explorarea lumii înconjurătoare, cutiuță muzicală din lemn și cartea Prințesei Urbane ce va fi îndrăgită și de copii și de părinți deopotrivă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

În perioada 13 – 17 iulie nu se fac expedieri.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Oiță din lemn cu șiret, realizată manual din lemn, finisată cu ulei mineral. Fiecare jucărie vine împreună cu un ac din lemn cu fir de lână cu acril. Este excelentă pentru a dezvolta abilitățile motrice, dexteritatea, coordonarea ochi-mână și manipularea obiectelor. Aprox. 11 x 9 x 1,5 cm.

Cutiuța muzicală lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, mai apoi tratată cu lac pe bază de apă. Sub forma unui radio vechi, cu manivelă. Dimensiuni: aprox. 7 cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Cartea Băiețelul cu aripă de fluture, autor Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). O poveste despre viața unui copil diferit. David este un băiețel care s-a născut cu o aripă de fluture în loc de mâna dreaptă. O poveste despre iubire, acceptare și prietenie. Sau, la alegere prin opțiunea de personalizare, Cartea Te iubesc, orice-ai face! de același autor. O poveste despre Micuța Ema care face o mulțime de trăsnăi, și, după fiecare dintre ele, vrea să știe un singur lucru: o mai iubește oare mami? O carte pe care puiul de om o va îndrăgi și când va fi mai măricel.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

205 Lei
180 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.