Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Pui de om // Iepuraș

Un cadou care-l întâmpină pe bebe cum se cuvine. Pentru un pui de om frumos și isteț. Ideal pentru nou-născuți, ca dar pentru prima vizită sau pentru botezul micuțului. Cu body cu mesaj brodat tradițional românesc, iepuraș din bumbac și căluț din lemn.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

235 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Body din bumbac 100%, cu motiv tradițional lucrat manual în atelierul șezătoare Mândra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului. Atelierul este o întreprindere socială care întoarce o parte din profit în comunitate. Modelul cusut și mai apoi aplicat pe body este lucrat de femeile din sat.

Body-ul se prinde în capse care se închid și deschid rapid.

Căluț jucărie din lemn, lucrat manual, finisat cu ulei mineral. Blând, curios și iubitor. Pregătit pentru joacă. Creat în România. Aprox. 10 x 5 x 2 cm.

Iepuraș din material textil, de ținut mereu aproape. Lucrat manual de mâini iscusite, cu trăsăturile feței pictate. Creat cu grijă pentru copii. Materialele folosite pentru salopeta urecheatului pot fi diferite față de cele din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Aprox. 30 de cm înălțime.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

295 Lei

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.