Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Pui de om // Ursuleț

Un cadou care-l întâmpină pe bebe cum se cuvine. Pentru un pui de om frumos și isteț. Ideal pentru nou-născuți, ca dar pentru prima vizită sau pentru botezul micuțului. Cu body cu mesaj brodat tradițional românesc, ursuleț din bumbac și căluț din lemn.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

260 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Body din bumbac 100%, cu motiv tradițional lucrat manual în atelierul șezătoare Mândra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului. Atelierul este o întreprindere socială care întoarce o parte din profit în comunitate. Modelul cusut și mai apoi aplicat pe body este lucrat de femeile din sat.

Body-ul se prinde în capse care se închid și deschid rapid.

Ursuleț din material textil, de ținut mereu aproape, cu brațe luuungi. Lucrat manual de mâini iscusite, model românesc cusut. Creat cu grijă pentru copii. Aprox. 30 de cm înălțime.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege:

Căluț jucărie din lemn sau Jucărie elefănțel cu zornăitoare. Lucrate manual din lemn, finisate cu ulei de măsline și ceară de albine. Create în România. Aprox. 10 x 7 x 2 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

315 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.