Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Pui de zână

Iată un dar presărat cu praf de zâne – zâne care te ademenesc și te încântă cu povești. Pentru o fetiță voioasă și iubitoare de tărâmuri magice. Pachetul cuprinde: rochiță 100% din in, cu nasturi din lemn, jucărie zâna sau cutie muzicală & carte cu basme românești.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Rochiță 100% din in, urbană, lucrată pe tipar lejer, cu închidere pe spate cu nasturi din lemn. Un design original Tiny Turtle pentru fetițe voioase. Prietenoasă cu micuțele zâne, lasă pielea să respire. Poți alege culoarea – roz pudrat sau gri deschis.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege între:

Cartea Fete și feciori de împărați sau Omul cu trei minți și alte basme cu talc, cu basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. La fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani. Cu ilustrații create de Yanna Zosmer.

Zâna sau Cutiuța muzicală. Zână cu fustă din tulle fin, diafană, cu puteri magice. Lucrată manual de mâini iscusite, cu grijă pentru copii, în atelierul Năsturelul Fermecat. Trăsăturile feței sunt pictate cu acrilice. Materialul folosit pentru aripile zânei poate fi diferit față de cel din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Aprox. 30 de cm. Cutiuță muzicală lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, mai apoi tratată cu lac pe bază de apă. Redă melodia Für Elise. Dimensiuni: aprox. 7 x 5.5 x 4 cm. Sunetul se aude cât timp este rotită manivela laterală.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Pieptene veveriță, din lemn. Lucrat și finisat manual în atelierul Lemnivor. Poate fi din lemn de dud, fag sau cireș. Dimensiuni: aprox. 10x9 cm.

Cutie muzicală lucrată din lemn și vopsită manual în atelierul Boltom, mai apoi tratată cu lac pe bază de apă. Redă melodia Für Elise. Dimensiuni: aprox. 7 x 5.5 x 4 cm. Sunetul se aude cât timp este rotită manivela laterală.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.