Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Răgaz

Cadou românesc aducător de tihnă. Pentru că avem nevoie de răgaz ca să ne fie bine. Conține ceașcă din ceramică, ceai din plante și mendiants – discuri de ciocolată presărate cu fructe și nuci.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

180 Lei

Detalii

Ceașcă din ceramică. Lucrată și pictată manual, înzestrată cu motive autentice românești. Poți alege ceașca cu model românesc pe exterior ori pe interior. Lucrată 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Astfel devine umană și deosebită, irepetabilă.

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Cremă de caramel cu sare de salină. Dulce și sărat se reunesc într-un desert savuros – caramel cu sare românească de salină. Irezistibil. 250 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu alune de pădure sau cu chilli. O băutură caldă delicioasă. 200 g.

Lumânare din ceară naturală de soia, turnată în vas de porțelan lucrat manual, decorat cu aur lichid (aprox. 8 x 5 cm).

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.