Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Răsfăț

Un cadou răsfăț îți vine în ajutor când vrei să-i mulțumești, să-i arăți cât îți e de dragă sau să-i înseninezi ziua. Sau oricând vrei să-i faci o surpriză, pur și simplu, fără motiv. Cu ceașcă din ceramică, cremă hidratantă, ciocolată artizanală și plantă suculentă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Sare de baie „Calm”, amestec de sare naturală din salina Praid cu petale de flori și plante din agricultură ecologică, cultură organică. Din România. 250 g în borcan de sticlă cu dop de plută. Sau cremă hidratantă cu ingrediente certificate organic, preparată manual de către Adriana Ghiță, farmacist cu mulți ani de experiență în domeniu. Fluidă, emolientă, indicată tuturor tipurilor de ten. 30 ml.

Plantă suculentă în ghiveci de lut. Micuță și verde, texturată, este rezistentă și va rămâne o amintire pentru mult timp. Aprox. 10 cm înălțime cu totul.

Ciocolată cu lapte și boabe de cafea. Delicioasă, produs artizanal, creat în România. 100 g.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege între:

Ceașcă din ceramică lucrată manual din gresie de temperatură mare, texturată pe exterior și decorată cu un amestec de trei glazuri. Lucrată de artistul ceramist Andreea Bădrăgan. Aprox. 8 x 8 cm.

Ceașcă verde din ceramică, lucrată și pictată manual cu model floral. Imaginată și creată de artistul ceramist Ioana Budeș, glazurată la cuptor. Cu toarta decorată cu aur coloidal. Dim. aprox. 7 x 9 cm.

Lucrate 100% manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta le face cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mărțișor căsuță tradițională din lemn, pictat manual. Se prinde cu ac de broșă. Imaginat și creat de artistul Nicoleta Nicșan.

Mărțișor cusut manual pe lemn, cu șnur din bumbac și ac de broșă, lucrat în atelierul social Cosânzeana din Aninoasa, Dâmbovița. În formă de grâușor. Dimensiuni: 5 cm x 2 cm x 0.4 cm.

Mărțișor cu simbol traditional din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Lucrat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 4 cm.

Mărțișor pasăre din ceramică, lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Lucrat de artistul ceramist Ioana Budeș. Aprox. 3 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

235 Lei
220 Lei
185 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.