Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Recunoștință

Un altfel de mulțumesc dăruit unui om care ți-a fost ori îți este aproape. Pachetul conține agendă din piele, cafea boabe și lumânare în vas texturat din ceramică ori cană din ceramică.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

275 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Agendă din piele naturală, cu copertă reutilizabilă (are sistem de prindere pentru arhivarea cuprinsului). Format A5, cu 75 de foi veline ivoire. Produsă la Cluj, asamblată de mâinile unor persoane în nevoie, oferind astfel locuri de muncă oamenilor vulnerabili din comunitate. Alege culoarea.

Cafea boabe venită din băcănia Frez. Alege Brazil Santos Mogiana, 100% arabica, cremosă, cu note dulci-amărui sau Strong Blend, un blend de arabica și robusta cu aroma puternică și corp plin. Boabe, 200 g.

Prin opțiunea de personalizare a pachetului, poți alege:

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Cu parfum de vanilie ori scorțișoară.

După arderea completă a lumânării, vasul prinde o nouă viață: se poate curăța (ceara naturală este cremoasă și se spală ușor) și refolosi.

Cană din ceramică, cu glazură mată în nuanțe de gri, concepută și creată de artistul ceramist Ioana Budeș. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime, capacitate aprox. 270 ml.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.