Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
 • cadou relaxare femei
 • cadou rasfat femei
 • cadou rasfat femei
 • cadou relaxare femei
 • ciocolată cu lapte și alune de pădure
 • migdale in ciocolată
 • ceai relaxant
 • cadou pentru femei
 • turta dulce
 • decoratiune craciun
 • discuri de ciocolata
 • ceai turta dulce
 • casuta ceramica
 • clopotel craciun
 • set de cusut pe lemn
 • cutiuta muzicala

Relaxare

Un dar perfect pentru câteva momente de relaxare pentru corp și suflet. Gândit pentru cineva care merită un pic de răsfăț. Creat pentru a te ajuta să creezi o oază spa chiar acasă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

145 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Apă florală bio, certificată organic, cu aromă delicată. Calmează și hidratează. Este recomandată mai ales tenului sensibil, iritat sau fragil, precum și pentru calmarea iritațiilor sau roseții. Apele florale sunt produse multifuncționale pe care le mai poți folosi pentru răcorirea pielii pe timp de vară sau întreținerea părului (după spălare, pulverizează de câteva ori apă florală prin păr pentru a-l parfuma discret și a-i adăuga strălucire.) 100 ml.

Ulei de migdale dulci, blând, neparfumat, 100% natural. Creat în atelierul Jovis numai cu ingrediente naturale, cu uleiuri esențiele, totul de cea mai bună calitate. Hidtratant și delicat. Se aplică doar câteva picături de ulei și se masează până la absorbție. 100 ml.

Lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat nici colorant, nici parfum. Totul este natural.

Săculeț aromaterapeutic parfumat, natural și relaxant, cu lavandă și mușetel.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Tableta artizanală de ciocolată vine acum împachetată în folie craft, finisată cu panglică.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ceai din fructe, cu gust bogat, un tratament natural pentru stres. Un ceai aromat pentru o stare de bine. Ambalat în recipient de sticlă cu dop de plută. 50 g.

Turtă dulce delicioasă. Trei forme gata de Sărbătoare, ambalate în pungă kraft. Aprox. 8 cm fiecare turtă dulce.

Decorațiune Aripi din lut, lucrată și pictată manual. Aprox. 8 x 9 cm.

Mendiants - discuri de ciocolată cu lapte cu nuci și fructe uscate (125 g).

Ceai turtă dulce. Gustul inconfundabil de turtă dulce se împletește cu aroma portocalelor, iar piperul roz și coriandrul îi conferă acestui ceai și mai multă finețe. 50 g. Ambalat în borcan de sticlă cu dop de plută.

Căsuță din ceramică, handmade, parte din colecția Little Houses. Inspirată din arhitectura caselor din Transilvania, lucrată și pictată manual. Aprox. 3.5 x 2 x 7.5 cm (L x l x h).

Clopoțel din ceramică lucrat manual, glazurat. Creat de artistul ceramist Oana Stoica. Aprox. 10 cm înălțime.

Set creativ de cusut cu trei forme de Sărbătoare. Conține: trei discuri din lemn de fag (6.5 x 6.5 cm, 8 x 8 cm și 10 x 6 cm), trei mosoare cu ațe colorate, un mic îndrumar cu instrucțiuni de cusut pentru începători, trei modele de cusut și un ac.

Cutiuță muzicală lucrată manual din lemn sub forma unui radio vechi, cu manivelă, redă melodia First Noel. Aprox. 7cm lățime (fără manivelă) x 8 cm înălțime x 5 cm adâncime.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei
250 Lei
165 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.