Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Reverie

Un cadou gândit cu atenție, pentru romanticele iubitoare de artă. Un demers pentru integrarea artei în viața de zi cu zi. Cu eșarfă din mătase, ceașcă din porțelan și lumânare din ceară de soia cu bujori.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

395 Lei

Personalizează cadoul:

Detalii

Ceașcă din porțelan, decorată manual cu aur coloidal. Cu mesaj Elixir ori Savoare. Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Lumânare din ceară de soia 100% cu bujori. Cu fitil din bumbac și parfum special creat pentru ceaia de soia, plăcut, deloc strident. Parte din colecția #FlowerPower by Cup&Candle. Turnată în vas de sticlă tăiată și șlefuită manual în România.

Eșarfă de mătase naturală, diafană, pentru firile romantice. Lucrare originală pictată de artista Livia Coloji, mai apoi imprimată pe mătase. Dim. 65×65 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

210 Lei
230 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.