Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Reverie

Un cadou gândit cu atenție, pentru iubitoare de artă și design românesc. Un demers pentru integrarea artei în viața de zi cu zi. Cu eșarfă din mătase, ceașcă din porțelan și ceai organic.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

340 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Eșarfă de mătase naturală, diafană, pentru firile romantice. Lucrare originală pictată de artista Livia Coloji, mai apoi imprimată pe mătase. Dim. 65×65 cm. Poți alege culoarea preponderentă: roz ori mov.

Ceai delicat din plante, provenit din cultivare organică. Diverse sortimente aromate dintre care poți alege: mușețel și hibiscus, ceai verde și magnolia sau flori de soc. 15 piramide, 30 g.

Ceașcă lucrată manual din ceramică, decorată cu glazură pastel sidefată sau cu aur lichid. Verzuie, rozalie sau cu mesaj Elixir. Aprox. 300 ml, 7 cm înălțime și 8 cm diametru. Lucrată manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Bomboane delicioase, mici opere de artă, fine, din ciocolată premium. Pictate manual în atelierul Muri. 40 g. Diverse sortimente cu gust desăvârșit: ciocolată cu lapte și ganache Creme Praline, ciocolată roz Ruby și ganache de busuioc, ciocolată neagră și ganache de mentă și ciocolată cu lapte și ganache de scorțișoară.

Broșă lună din ceramică. Pictată manual și decorată cu aur sau platină. Dimensiune aprox. 3.5×3 cm. Are un pin rezistent. Poți alege culoarea roz/argintiu sau bleu/auriu.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

200 Lei
225 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.