Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Ritual & Ceva dulce

Un cadou sincer creat pentru ei, cu ulei special potrivit atât pentru bărboși, cât și pentru cei care preferă obrazul fin, folosit ca emolient după bărbierit, săpun natural și ceva dulce – o ciocolată artizanală delicioasă, cu alune de pădure și ghimbir.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

În curând refacem stocul.

165 Lei

Detalii

Ulei Barba Boierului, doar din uleiuri vegetale. Folosit ca emolient după ras sau pentru netezirea firelor de păr. Un amestec de uleiuri hidratante bogate în nutrienți, printre care ulei de migdale dulci, jojoba, ambretă și bergamotă. 50 ml.

Săpun hidratant Făt-Frumos, 100% handmade, creat doar din ingrediente naturale, ideal pentru îngrijirea pielii bărbaților. Cu lapte de capră, ricin, ulei esential de busuioc și cărbune medicinal. 100 g.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Tableta artizanală de ciocolată are acum un ambalaj diferit față de cel din poză, vine împachetată în folie craft, finisată cu sfoară.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

215 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.