Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Ritual

Fericirea într-un cadou gata pregătit să încânte un om pasionat de design românesc. Pentu momente aniversare ori pur și simplu pentru un ritual de răsfăț cu bunătăți. Pachetul conține: două farfurii ovale pentru desert, mic platou din lemn și șervet din bumbac cu model stilizat.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Set de două farfurii cu formă ovală organică, lucrate manual din ceramică. Decorate pe margine cu aur coloidal. Gândite pentru delicii felurite. Dimensiuni aproximative: 20 x 11 cm. Se recomandă evitarea introducerii în mașina de spălat vase.

Lucrate 100% manual, obiectele din ceramică pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Sunt cu atât mai umane și deosebite, irepetabile.

Șervet din bumbac 100%. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Modern, dar purtător de însemne românești. Te poftește și te-nsoțește la masă. Cu dimensiune generoasă de 65 x 47 cm.

Platou mini din lemn de stejar și mâner din piele. Gândit ca suport pentru pahare, căni ori lumânări, cu spațiu alături pentru servit mici bunătăți. Dimensiune 23 x 11 cm (fără mânerul din piele).

Poți adăuga în fiecare cutie:

Încă un platou mini din lemn de stejar și mâner din piele. Gândit ca suport pentru pahare, căni ori lumânări, cu spațiu alături pentru servit mici bunătățuri. Dimensiune 23 x 11 cm (fără mânerul din piele).

Încă un șervet din bumbac 100%. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Modern, dar purtător de însemne românești. Te poftește și te-nsoțește la masă. Cu dimensiune generoasă de 65 x 47 cm.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Lumânarea din ceară naturală de soia 100%, cu fitil din lemn de arțar, turnată în vas din ceramică. Vasul este lucrat manual, cu exterior texturat. Dimensiuni: 8 cm diametru x 7 cm înălțime. Alege culoarea vasului.

Ceai din plante obținute din agricultură ecologică, Produs în România. Un ceai plin de culori, cu gălbenele, albăstrele, mentă, frunze de nuc, flori de salcâm, frunze de mure, cicoare, trigonella caerulea și frunze de dud. 40 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

320 Lei
295 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.