Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
 • cadou românesc pentru străini
 • idee de cadou cu produse românești
 • dulciuri romanesti
 • caiet din lemn de designer maria burachu, woodish
 • caiet lemn lucrat manual
 • miere din Transilvania
 • miera naturala
 • miere crema nuca
 • ciocolata artizanala
 • idei de cadouri pentru străini
 • discuri de ciocolata
 • migdale in ciocolata

Semn românesc

Creat pentru cei cu dor de românesc sau pentru cei care acum descoperă România oamenilor faini – un semn de prietenie. Un dar care serbează sufletul românesc.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Caiet din lemn creat de mână de designerul Maria Burachu în atelierul Woodish, cu simbol tradițional gravat & interior din hârtie reciclată extra fină, 108 pagini. Finisat în straturi multiple de lac mat, legat cu sfoară prin tehnica de tip coptă. Format A5.

Ciocolată artizanală cu migdale creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Sau Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege mierea preferată:

Miere din Transilvania, ambalată gata de bucurat. Conține trei borcane cu miere (fiecare a câte 50 g): polifloră, de pădure și de salcâm, de cea mai bună calitate, certificată, pregătită de apicultori cu experiență și culeasă de pe câmpuri curate.

Miere-cremă cu nucă sau cu scorțișoară, specialitate din miere cu textura unui șerbet fin. Cea mai bună miere devine miere cremă prin adăugarea de miere cristalizată și amestecarea lentă, până când ajunge la consistența și finețea unui șerbet. Apoi sunt adăugate nucile și nimic altceva. Deliciu tartinabil. 225 g.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

170 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.