Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cadou românesc pentru străini
  • idee de cadou cu produse românești
  • dulciuri romanesti
  • caiet din lemn de designer maria burachu, woodish
  • caiet lemn lucrat manual
  • idei de cadouri pentru străini

Semn românesc

Creat pentru cei cu dor de românesc sau pentru cei care acum descoperă România oamenilor faini – un semn de prietenie. Un dar care serbează sufletul românesc.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1-2 zile lucrătoare.

225 Lei

Detalii

Caiet din lemn creat de mână de designerul Maria Burachu în atelierul Woodish, cu simbol tradițional gravat & interior din hârtie reciclată extra fină, 108 pagini. Finisat în straturi multiple de lac mat, legat cu sfoară prin tehnica de tip coptă. Format A5.

Ciocolată artizanală cu alune de pădure și ghimbir, creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana din cele mai gustoase boabe de ciocolată. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g.

Tableta artizanală de ciocolată are acum un ambalaj diferit față de cel din poză, vine împachetată în folie craft, finisată cu sfoară.

Miere-cremă, specialitate din miere cu textura unui șerbet fin, cu nucă și cu scorțișoară. Cea mai bună miere culeasă de la familiile de albine din Moldova devine miere cremă prin adăugarea de miere cristalizată și amestecarea lentă, până când ajunge la consistența și finețea unui șerbet. Apoi sunt adăugate nucile, respectiv scorțișoara, și nimic altceva. Deliciu tartinabil. Fiecare dintre cele două borcane are 225 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

155 Lei
145 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.