Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Semne românești

Iată un cadou menit să astâmpere dorul – poveste de design contemporan, înzestrată cu vechi motive românești. Cu cești din ceramică, șervete din bumbac și lingurițe din lemn de prun.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Set de două cești din ceramică. Lucrate și pictate manual, glazurate la cuptor. Lucrate 100% manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Astfel devin umane și deosebite, irepetabile.

Set de două șervete din bumbac. Cu grafică stilizată de inspirație tradițională. Moderne, dar purtătoare de însemne românești. Te poftesc și te-nsoțesc la masă. 100% bumbac. Dimensiuni aprox. 65 x 47 cm.

Set de două lingurițe din lemn, multifuncțional. Din lemn de esență tare prelucrat manual. Finisate cu ulei de măsline. Dimensiuni: 13,5 cm & 21,5 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Pernuță Colț de Rai ori Colț de poveste, lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric la lumină, te călăuzește pe calea cea buna și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Căsuță tradițională din lut, lucrată și pictată manual. Parte din colecția „Povești din lut”, creată de Florin Dumitru: „Este atât de mult echilibru și armonie în proporțiile, compoziția și chiar cromatica caselor vechi, încât m-am hotărât să recreez această lume într-o manieră miniaturală, din ceramică.” Căsuțele sunt diferite ca formă și culoare. Lucrate din lut, cu pigment mineral și glazuri.

Căsuță tradițională din pânză, lucrată și pictată manual, din diverse zone ale țării. Cadou, decorațiune ori suvenir din România – orice rol ar avea, e gata de îndrăgit. Cu agățătoare. Dimensiuni aprox. 8 x 8 x 2 cm.

Ceai „Tea of Transylvania”, din amestecuri de plante provenite din cultura spontană şi din cultura ecologică. 50 g.

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat nici colorant, nici parfum. Totul este natural. Ø 4 cm x H 10 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

235 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.