Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Senin

Un cadou armonios, aducător de bucurie autentică. Cu buchet natural de flori, cutie muzicală din lemn și cercei ori broșă din ceramică.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 2–3 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

245 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Buchet natural cu eucalipt, lavandă și bumbac. Se păstreză frumos mult timp. Îmbrăcat în iută. Aprox. 25 cm lungime.

Cutiuță muzicală lucrată din lemn, cu manivelă. Redă melodia What a wonderful world. Dimensiuni: aprox. 7 x 5.5 x 4 cm. Sunetul se aude cât timp este rotită manivela laterală.

Bijuterie din ceramică lucrată manual – cercei ori broșă la alegere:

Broșă lună din ceramică. Pictată manual și decorată cu aur sau platină. Dimensiune aprox. 3.5×3 cm. Are un pin rezistent, din alamă. Poți alege culoarea roz ori bleu.

Cercei din ceramică, realizați manual și decorați cu aur sau platină. Au tortiță din inox (stabil în timp, nu se oxidează, nu conține nichel, cadmiu sau alte metale care pot provoca reacții alergice). Aprox. 3 x 2 cm (cu diamentrul cercului de 2.5 cm). Poți alege setul înstelat sau setul asimetric cu nor și ploaie.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfect.

Prin opțiunea de personalizare, poți adăuga în fiecare cutie:

Brățară cu element din ceramică, decorat cu aur coloidal. Cu fir din bumbac cerat, reglabilă prin nod culisant. Firul este albastru închis spre negru, iar elementul din ceramică are aprox. 2 cm. Alege modelul cu inimă sau stele și lună.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

225 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.