Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Serenitate

Un cadou conceput pentru a inspira o stare de liniște deplină. În care doar gândurile și visurile se contopesc. Un dar menit să aducă tihnă celei ce se va bucura de el. Conține agenda cu copertă din piele, ceașcă din ceramică cu design organic și lumânare 100% naturală, cu fitil din lemn.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Ceașcă din ceramică lucrată manual din gresie de temperatură mare, texturată, cu baza ușor rugoasă și interiorul complet glazurat. Lucrată de artistul ceramist Marius Stanciu. Aprox. Ø 7 cm și H 8.5 cm.

Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Lumânare din ceară naturală de soia cremoasă, turnată în vas de sticlă. Alege lumânarea Rudimentar în vas mat sau lumânarea Flowers of Soul cu flori presărate.

Agendă din piele naturală, lucrată în atelierul Bruiaj din Cluj, din piele moale și rezistentă, cu atenție la finisaje. Format A5, cu 100 de file veline ivoire. Coperta din piele este detașabilă. Poți alege între două culori calme: somon sau azuriu.

Poți adăuga în fiecare cutie și extra-uri:

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu lapte și migdale, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Portofel din piele naturală manufacturat integral manual, cu grijă la detali. Dublu compartimentat pentru bancnote, prevăzut cu buzunare distincte pentru buletin și multe carduri. Dimensiune: 10 x 18 cm.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

210 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.