Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • idee cadouri femei
  • idee cadou relaxare
  • caiet lemn cu gravură mandala
  • caiet cu interior din hârtie reciclată manual extra-fină
  • lumânare din foiță de ceară de albine
  • cadou pentru relaxare
  • ciocolata artizanala
  • discuri de ciocolata
  • migdale in ciocolata
  • ciocolata calda chilli

Serenitate

Concepută pentru a inspira o stare de liniște și simplitate. Acea serenitate pe care cu toții o căutăm. În care gândurile și visurile se contopesc armonios. Un dar menit să aducă tihnă celui ce se va bucura de el. Cu materiale și ingrediente naturale.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Caiet din lemn creat de mână de către designerul Maria Burachu în atelierul Woodish, cu simbolul mandala gravat & interior din hârtie reciclată extra fină, 108 pagini. Finisat în straturi multiple de lac mat, legat cu sfoară prin tehnica de tip coptă. Format A5.

Lumânare naturală, 100% din foiță de ceară de albine, aromată, lucrată manual în atelierul Mimozen. Cu fitil din bumbac, fără colorant, fără parfum adăugat. Totul este natural.

Săculeț aromaterapeutic parfumat, reconfortant, cu plante naturale și ulei esențial.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

145 Lei
145 Lei
165 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.