Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • ciocolata calda chilli

Stare de bine

Un pachet cadou creat pentru iubitorii de cafea și design românesc. Cu lumânare #goodmood 100% naturală din ceară de soia, cafea de specialitate și setul de coasters din lemn cu aspect brut, primitiv.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

150 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Lumânare eco din ceară de soia, turnată în recipient din sticlă ambra în atelierul Cup&Candle by Oana Botezatu. Cu parfum de vanilie și cafea, împrăștie în încăpere o lumină caldă. Are fitil din bumbac. Arde lent și curat. După ardere, recipientul se spală și se curăță ușor și poate fi folosit ca atare.

Set 4 coasters din lemn suporturi pentru pahare. Lucrate manual, cât mai puțin finisate pentru un aspect brut, natural. Aprox. 9 cm.

Prin opțiunea de personalizare, poți alege intre cafea și ciocolată caldă:

Ciocolată caldă cu chilli sau cu alune de pădure, delicioasă și neconvențională. 200 g în pungă kraft.

Cafea Guatemala Special Reserve, 100% Arabica, cu note fine care o fac savuroasă. Creată 100% artizanal. Guatemala este una dintre originile de tradiție din America Latină. Deși este o țară relativ mică, în zonele muntoase există o varietate extraordinară de microclimate și de aceea gustul cafelei diferă de la o regiune la alta. Cantitate: 250 g.

Cafea Strong Blend, boabe, cu note dulci-amărui. Un blend de arabica și robusta echilibrat, ce și-a adunat puterile din America de Sud, America Centrală și Asia. 200 g.

Poți adăuga în fiecare cutie cadou:

Ciocolată artizanală creată manual de ciocolatierii din laboratorul Paula Ana. Cu lapte și vanilie naturală, are la bază 100% unt de cacao, fără alte grăsimi. 120 g. Cu alune de pădure și ghimbir sau cu migdale.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Ceai relaxant, cu gust bogat, un tratament natural pentru stres. Un ceai aromat pentru o stare de bine. 50 g. Ambalat în borcan de sticlă cu dop de plută.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

150 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.