Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Suav

Un gând senin trimis către un om tare drag. Cu lucruri made in RO care fac bine. Conține farfurioară Love, lumânare din ceară de soia turnată în vas de porțelan, minisăruri cu plante și uleiuri esențiale, ciocolată artizanală și mini plantă suculentă.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

235 Lei

Detalii

Lumânare din ceară naturală de soia, turnată în vas de porțelan lucrat manual, decorat cu aur lichid (aprox. 8 x 5 cm). Cu aromă de vanilie.

Farfurioară din porțelan decorată cu aur lichid, lucrată manual de mână. De ținut pe noptieră pentru cele mai de preț obiecte ori de savurat în ea cel mai delicios desert. Aprox. 13.5 cm diametru. Observații: a nu se introduce în microunde sau în masina de spălat vase. Poți alege modelul.

Ciocolată artizanală delicioasă creată manual în România. Cu migdale sau cu alune de pădure și ghimbir, 120 g ori albă cu flori de lavandă, 80 g.

Plantă suculentă în ghiveci de lut. Micuță și verde, texturată, este rezistentă și va rămâne o amintire pentru mult timp. Aprox. 10 cm înălțime cu totul.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege între:

Săruri mini pentru baie, set de trei, din ingrediente naturale și certificate organic. Cele trei sortimente - Iubire suavă, Liniște și Lumină lină conțin plante și uleiuri esențiale și au ca bază o combinație între sarea Epsom şi sarea românească de ocnă. Se poate folosi ca atare sau păstra pe birou pentru aromaterapie. Fiecare sare mini are 25 g.

Sare de baie „Calm”, amestec de sare naturală din salina Praid cu petale de flori și plante din agricultură ecologică, cultură organică. Din România. 250 g în borcan de sticlă cu dop de plută.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

220 Lei
215 Lei
185 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.