Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Suav

Un gând senin trimis către o femeie cu superputeri. Cu lucruri made in RO care fac bine. Conține farfurioară din ceramică, cană cu mesaj, buchet natural și broșă inimă roditoare.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Indisponibil.

280 Lei

Detalii

Cană din porțelan glazurat, decorată cu aur lichid. Fără toartă. Lucrată manual, cu super mesaj de apreciere. Dimensiuni: aprox. 9 cm diametru x 10 cm înălțime.

Farfurioară din porțelan decorată cu aur lichid, lucrată manual de mână. Aprox. 13.5 cm diametru. Observații: a nu se introduce în microunde sau în masina de spălat vase. Poți alege modelul: cu mesaj ori cu margine aurită.

Broșă din ceramică inimă roditoare. Lucrată și pictată manual, decorată cu stropi de aur lichid. Aprox. 3.5 centimetri.

Lucrate manual, aceste obiecte pot avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devin astfel cu atât mai deosebite și irepetabile. Perfect imperfect.

Buchet natural cu eucalipt, lavandă și bumbac. Se păstreză frumos mult timp. Îmbrăcat în iută. Aprox. 25 cm lungime.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Apa micelară blândă Mayie, cu trandafir, lavandă și salvie bio. Hidratantă și calmantă. Este produsă din ingrediente naturale, certificate organic și COSMOS ORGANIC. Cu miros natural, dulce, ușor de lavandă. 100ml. Creat în România, în Timiș, cu respect pentru agricultura organică.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei
290 Lei
200 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.