Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
  • cadou bebe fetiță
  • idee cadou pentru bebeluși băieți
  • idee cadou pentru bebeluși fetițe
  • cadou jucărie pluș bebeluși
  • jucărie bebeluș fetiță
  • cadou pentru botez băiețel
  • cadou pentru fetiță
  • cadou pentru bebe băiețel

Te așteptam, bine-ai venit!

by Veronica Soare

Iată un dar pentru începuturile cele mai frumoase. Un cadou perfect pentru o familie în care se aude sau se va auzi curând cel mai dulce râs. Materiale și ingrediente naturale, lucrate cu grijă.

Un dar însoțit de o faptă bună. Este creat împreună cu Veronica Soare, omul din spatele minuni.ro – caleidoscop de fapte bune, un proiect care în ultimii doi ani a sprijinit oameni și asociații prin diferite întâmplări și evenimente cu caracter caritabil. Acest cadou susține proiectul asociației Dăruiește Viață care construiește o clinică de oncologie pentru copii, la spitalul Marie Curie.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Iepuraș împletit manual, cu umplutură hipoalergenică. Iepurașul poartă în buzunar o bucată de pânză pe care poți scrie un mesaj pentru destinatar. Dacă vrei, putem scrie noi mesajul pe bilețel. “Ai încredere în visele tale.”, “Nicio zi fără zâmbete.”, “Niciodată nu renunța.” sunt câteva dintre mesajele trimise către iubiții bebeluși. Un mesaj pentru totdeauna. Spune-ne în câmpul Observații, la finalizarea comenzii, dacă vrei iepurașul fetiță sau băiețel.

Iepurașii sunt croșetați cu grijă și îndemânare de către o bunicuță din România, astfel, fiecare produs cumpărat înseamnă un ajutor pentru o bunicuță.

Jucărie elefănțel cu zornăitoare, lucrată manual din lemn în atelierul Lemnivor, finisată cu ulei de măsline și ceară de albine. Aprox. 10 x 8 cm.

Ulei de migdale dulci, blând, neparfumat, 100% natural. Creat în atelierul Jovis numai cu ingrediente naturale, totul de cea mai bună calitate. Hidtratant și delicat, ideal pentru masajul bebelușilor. Se aplică doar câteva picături de ulei și se masează până la absorbție. 100 ml.

Săpun delicat și hidratant, 100% natural, având la bază lapte proaspăt de capră. Curăță pielea delicat și o lasă moale și revitalizată. Cu o aromă suavă, acest săpun natural este potrivit și pentru cea mai sensibilă piele.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

205 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.