Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția
 • cadou tihna
 • cadou de Craciun
 • ceasca ceramica auriu
 • ceasca ceramica
 • ceasca ceramica rosie
 • ceasca ceramica albastra
 • turta dulce
 • ceai turta dulce
 • discuri de ciocolata
 • migdale in ciocolata
 • ciocolata calda chilli

Tihnă

Un cadou de Crăciun menit să aducă doar energie pozitivă. Pachetul conține: cană din ceramică lucrată și pictată manual de artistul ceramist Ioana Budeș, ceai din fructe cu aroma de turtă dulce & turtă dulce de Sărbători.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Ceașcă din ceramică, lucrată și pictată manual. Imaginată și creată de artistul ceramist Ioana Budeș, glazurată la cuptor. Lucrat 100% manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Asta îl face cu atât mai uman și deosebit, irepetabil.

Turtă dulce delicioasă. Trei forme gata de Sărbătoare, ambalate în cutie. Fiecare figurină are aprox. 8 cm.

Ceai relaxant cu plante și condimente sau cu fructe. Cel cu plante și condimente conține scorțișoară, cardamom, rădăcină de lemn dulce, coriandru, fenicul, ghimbir și petale de trandafir, iar cel cu fructe conține portocale, piper roz, coriandru și aromă de turtă dulce. 50 g. Ambalat în borcan de sticlă cu dop de plută.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Migdale învelite în ciocolată asortată, un răsfăț rafinat creat artizanal cu ingrediente de calitate. Fără aditivi sintetici sau coloranți. 100 g.

Ciocolată caldă cu chilli, pentru o aromă îndrăzneață. O băutură caldă delicios de neconvențională, pentru exploratori. 200 g.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

225 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.