Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Tradițional

Un cadou autentic românesc, reinterpretat în design urban. Duce mai departe o poveste cu adevărat specială, despre produsul creat local & bunătăți preparate cu migală și drag. Pachetul conține: ceașca din ceramică, lingurița din lemn, lumânare 100% naturală, handmade și miere sănătoasă de Transilvania.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

160 Lei

Detalii

Ceașcă din ceramică cu model traditional românesc, lucrată și pictată manual de artistul ceramist Alina Constantin. Joasă, cu roșu sau înaltă, cu negru. Lucrată manual, ceașca poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebită și irepetabilă. Perfect imperfectă.

Linguriță din lemn, lucrată manual, finisată cu ceară de albine. Meșterită în atelierul Lemnivor. Obiect de design, dar și cu rol utilitar. Aprox. 12 cm lungime.

Lumânare naturală, lucrată manual, 100% din foiță de ceară de albine, cu fitil din bumbac. Nu are adăugat nici colorant, nici parfum. Totul este natural. Ø 4 cm x H 10 cm.

Miere de Transilvania, pachet cu 3 sortimente de miere de albine: polifloră, de pădure și de salcâm. Certificată, pregătită de apicultori cu experiență și culeasă de cele mai harnice albine, de pe câmpuri curate, nepoluate și vestite în întreaga lume pentru biodiversitatea lor. 50 g fiecare borcan.

Poți adăuga în fiecare cutie cadou:

Încă o ceașcă din ceramică și o linguriță din lemn pentru a forma un set pentru două persoane.

Mendiants – discuri de ciocolată cu lapte, cu o aromă ușoară de caramel și vanilie, presărate cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure. 150 g.

Coaster tradițional, suport rotund din lemn pentru cească, cu model tradițional românesc gravat, finisat în straturi multiple de lac. Unul singur sau set de două.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

230 Lei
255 Lei
220 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.