Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Vis de primăvară

Vine, vine, primăvara! Un cadou aducător de voie bună, ideal pentru 1-8 martie. Cu mărțișor din ceramică cu ac de broșă, ciocolată artizanală delicioasă cu zmeură și mini plantă suculentă în ghiveci de lut.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

130 Lei

Poți adăuga în fiecare cutie:

Detalii

Mărțișor din ceramică lucrat manual. Se prinde cu ac de broșă. Nor visător cu mesaj. Aprox. 4 cm.

Lucrat manual, acest obiect poate avea mici abateri de la dimensiunile prezentate și mici diferențe de culoare. Devine astfel cu atât mai deosebit și irepetabil. Perfect imperfect.

Ciocolată artizanală delicioasă. Fină, cu o aromă perfecționată prin experimentări repetate. Creată de artizani locali pricepuți. Cremoasă. Din ingrediente de calitate și fructe conservate prin metoda liofilizării pentru a-și menține prospețimea și gustul deosebit. 100 g.

Plantă suculentă în ghiveci de lut. Micuță și verde, texturată, este rezistentă și va rămâne o amintire pentru mult timp. Aprox. 10 cm înălțime cu tot cu plantă.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Mărțișor din ceramică cu prindere cu ac de broșă. Lucrat manual. Măr alb ori galben, cu frunză decorată cu aur coloidal. Aprox. 4 cm.

Caiet din colecția „I am a wildflower”, cu ilustrație în acuarelă desenată de Ioana Petre, mai apoi imprimată pe ambele coperți. Pentru toate amintirile, ideile ori desenele care ne fac zilele mai frumoase. Caietul are coperta din hârtie groasă 250 g, iar la interior 100 de pagini simple 90g. Dimensiuni format A6.

Lumânare 100% naturală, din ceară de soia non-toxică. Cu fitil din in și bumbac. Arde lent și curat. Lucrată și turnată manual în vas de sticlă. Cu flori multicolore, eucalipt presărat sau simplă, cu vanilie.

Despre inimă și alte eseuri, Andrei Pleșu – Într-o lume în care suntem „confiscați de actualitate”, de temele cu caracter de urgență izvorâte din viața noastră de zi cu zi – de politică internă și externă, delicate situații economice sau sociale – această carte se oprește asupra „inactualităților care ne macină subliminal”, adică asupra „rostului și istoriei inimii, neliniștilor și promisiunilor bătrâneții, meteahnei prostiei, sensului răului”.

Cartea „Casele vieților noastre”, antologie cu texte de Adriana Bittel, Ana Blandiana, Andrei Pleșu, Antoaneta Ralian, Barbu Cioculescu, Dan C. Mihăilescu, Gabriel Liiceanu, Gabriela Tabacu, Horia-Roman Patapievici, Ioana Pârvulescu, Micaela Ghițescu, Monica Pillat, Radu Paraschivescu, Tania Radu, Victor Ieronim Stoichiță.

„Rari oamenii unei singure case, așa cum sunt oamenii unei singure iubiri! Cei mai mulți ne mutăm de multe ori, de-a lungul vieții și, de la o singură casă luată cu noi la prima plecare, ajungem, cu timpul, după toate peregrinările prin lumea mare, să purtăm înăuntrul nostru un adevărat orășel plin de povești, așa cum este și cel ridicat de la sine în aceste pagini.” (Ioana Pâvulescu)

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

210 Lei
230 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.