Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Voioșie

Un dar pentru un pui de om voios, pentru începuturile cele mai frumoase ale micuțului. Pachetul conține: salopetă lejeră 100% din in, unisex, jucărie la alegere (iepuraș croșetat, căluț năzdrăvan sau unicorn magic) și carte cu basme românești de citit la ceas de seară.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Ne pare rău, dar această cutie cadou nu mai este disponibilă.

Detalii

Salopetă 100% din in, unisex, urbană, lucrată pe tipar lejer, numai bună pentru micuții voioși. Are bretele reglabile. Un design original Fici&Mimi. Confortabilă, lasă pielea să respire. Se poate purta simplă sau în combinație cu o cămășuță ori tricou.

Fete și feciori de împărați, o carte fermecată, cu basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. Cu ilustrații create de Silvana Frînculescu.

Prin opțiunea de personalizare a cutiei, poți alege între iepuraș, căluț și unicorn.

Unicorn magic, cu puteri tainice. Va deveni rapid prieten de nădejde al micuței. Căluț năzdrăvan gata să-l însoțească pe cel mic în aventurile ce vor veni. Cu șa de inspirație populară, detașabilă și ham din sfoară. Lucrate manual din bumbac în atelierul Căsuța cu Cerdac. Sau Iepuraș împletit manual, cu umplutură hipoalergenică. Iepurașul poartă în buzunar o bucată de pânză pe care poți scrie un mesaj pentru destinatar. Dacă vrei, putem scrie noi mesajul pe bilețel. “Ai încredere în visele tale.”, “Nicio zi fără zâmbete.”, “Niciodată nu renunța.” sunt câteva dintre mesajele trimise către iubiții bebeluși. Un mesaj pentru totdeauna. Spune-ne în câmpul Observații, la finalizarea comenzii ce mesaj ai vrea să scriem.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, cu baza albă și capac natur. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

230 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.