Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Zâna Zorilor

Cadoul Zâna Zorilor e aici să aducă măcar un strop de magie în viața micuței. Ideal de bun venit, in momentul botezului sau la prima aniversare a micuței zâne.

Pachetul conține: zâna-balerină fermecătoare, body din bumbac cu art print de Mădălina Andronic și carte cu basme românești ilustrate.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Momentan indisponibil.

240 Lei

Detalii

Body Castle, cu ilustrație semnată de Mădălina Andronic. Ilustrația originală a fost atent pictată cu acuarelă și guașă pe hârtie, apoi imprimată digital pe body de bumbac 100%, made in Romania.

Zână-balerină din bumbac, diafană, cu puteri magice. Lucrată manual de mâini iscusite, cu grijă pentru copii, în atelierul Năsturelul Fermecat. Trăsăturile feței sunt pictate cu acrilice. Materialul folosit pentru aripile zânei poate fi diferit față de cel din poze, în funcție de stoc, însă cromatica se păstrează. Aprox. 30 de cm.

Fete și feciori de împărați, o carte fermecată, cu basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. La fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani. Cu ilustrații create de Silvana Frînculescu.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului în coș.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.