Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Zestrea lui Făt-Frumos

Un cadou autentic românesc care duce mai departe o poveste cu adevărat specială, cu lucruri lucrate cu migală și drag, de iubit o viață. Parte din cele mai frumoase amintiri ale părinților și micuților. Un cadou ideal pentru o ocazie precum botezul sau primul anișor. Sau oricând vrei să spui cât de drag ți-e puiul de om.

Pachetul conține: cămășuță din pânză Făt-Frumos, parte din zestrea contemporană a puiul de om, căluț năzdrăvan cu coamă scurtă și zburlită sau lungă și stufoasă și pernuță Colț de Rai.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Include și un mesaj personal pentru destinatar, după adăugarea pachetului în coș. Îl vom scrie de mână pe cartolină.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare (în aria acoperită de curieri).

325 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Cămășuță din pânză, piesă de zestre contemporană, lucrată manual din pânză românească, în atelierul șezătoare Mândra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului. Atelierul este o întreprindere socială care întoarce o parte din profit în comunitate. Cămășuțele sunt lucrate de femeile din sat cu multă îndemânare și migală. Fiecare cămășuța este un tribut adus valorilor tradiționale românești, dar reintepretat într-un design urban, pe tipar lejer, ușor de purtat, dar cu detalii de inspirație tradițională. De păstrat ani și ani.

Căluț năzdrăvan, gata să-l însoțească pe cel mic în aventurile ce vor veni. Lucrat manual, din bumbac, în atelierul Căsuța cu Cerdac. Cu șa de inspirație populară, detașabilă și ham din sfoară. Poți alege între căluțul cu coamă scurtă și zburlită, cu șa și ham detașabil (recomandat pentru 0 – 3 ani) și căluțul cu coamă lungă și stufoasă din ață de tricotat (3+ ani).

Dimensiune: 29 / 28 cm, umplutură cu vatelină. Se recomandă spălarea manuală cu apă călduță.

Pernuță Colț de Rai lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric la lumină, te călăuzește pe calea cea buna și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Husă clasică, din material de bumbac și fir de cânepă, țesut în România. Umplutură: puf antialergic. Dimensiuni: 25 x 20 cm.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Cartea „Fete și feciori de împărați” sau Omul cu trei minți și alte basme cu talc, cu basme repovestite și adaptate de Răzvan Năstase, fără să piardă nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români. La fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani. Cu ilustrații create de Yanna Zosmer.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou, decorate cu mici elemente de sărbătoare. Toate cadourile noastre conțin produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

245 Lei

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.