Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter
Vezi toată colecția

Zestrea Mândruței

Un cadou autentic românesc care duce mai departe o poveste cu adevărat specială, cu lucruri lucrate cu migală și drag, de iubit o viață. Parte din cele mai frumoase amintiri ale părinților și micuților. Un cadou ideal pentru o ocazie precum botezul sau aniversarea primului anișor. Sau oricând vrei să spui cât de drag ți-e puiul de om.

Pachetul conține: rochiță din pânză Mândruță, parte din zestrea contemporană a puiul de om, căluț năzdrăvan cu coamă scurtă și zburlită sau lungă și stufoasă și carte cu basme românești.

Te gândești la o altă combinație de produse? Suntem aici: salut@inabox.ro & 0733 412 703.

Livrare gratuită în 1–2 zile lucrătoare.

295 Lei

Personalizează cadoul:

Poți adăuga în fiecare cutie:

Timpul de livrare poate varia în funcție de opțiunile alese.

Detalii

Rochiță delicată, piesă de zestre contemporană, lucrată manual din pânză românească în atelierul șezătoare Mândra Chic din cadrul Muzeului de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului. Atelierul este o întreprindere socială care întoarce o parte din profit în comunitate. Rochițele sunt lucrate de femeile din sat cu multă îndemânare și migală. Fiecare rochiță este un tribut adus valorilor tradiționale românești, dar reinterpretat într-un design urban, lejer, ușor de purtat. De păstrat ani și ani.

Căluț năzdrăvan, gata să-l însoțească pe cel mic în aventurile ce vor veni. Lucrat manual, din bumbac, în atelierul Căsuța cu Cerdac. Cu șa de inspirație populară, detașabilă și ham din sfoară. Poți alege între căluțul cu coamă scurtă și zburlită, cu șa și ham detașabil (recomandat pentru 0 – 3 ani) și căluțul cu coamă lungă și stufoasă din ață de tricotat (recomandat pentru 3+ ani).

Dimensiune: 29 / 28 cm, umplutură cu vatelină. Se recomandă spălarea manuală cu apă călduță.

Carte cu basme românești, culese de la bătrânii satelor, istorisite frumos și cu har, astfel că cele mai profunde povețe depănate pe-ndelete ajung drept la inima micuților.

Poți adăuga în fiecare cutie:

Pernuță Colț de Rai lucrată manual, de inspirație populară. Pernița colț este reinterpretarea în design contemporan a unuia dintre cele mai populare simboluri românești: colții lupului (semn de forță care te scoate din întuneric la lumină, te călăuzește pe calea cea buna și îți poartă noroc). Piesă din colecția „Perne de zestre și podoabă”, realizat în atelierele șezătoare de la Muzeul de Pânze și Povești din satul Mândra, Țara Făgărașului.

Husă clasică, din material de bumbac și fir de cânepă, țesut în România. Umplutură: puf antialergic. Dimensiuni: 25 x 20 cm.

Adaugă în cutie și un mesaj personal. Spune-ne care este mesajul tău pentru destinar, după adăugarea cadoului, în pagina de checkout.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie albă de cadou.

Ce spun clienții despre noi...

Citește toate review-urile

Clienții care au ales acest pachet au mai cumpărat și...

230 Lei

Hai în comunitatea In a Box și ai 10% reducere la prima comandă.

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.