Telefon0733 412 703
Emailsalut@inabox.ro
Blog
Newsletter

Despre noi

produse romanesti handmade

In a Box înseamnă cadouri memorabile și produse pe care le vei îndrăgi chiar tu o viață. Lucrate de artiști, designeri, artizani, meșteri ori mici producători români, selectate cu grijă pentru cel mai mic detaliu, oricât de simplu.

Suntem aici pentru a crea cadouri gândite cu atenție, care au puterea să ducă mai departe o poveste și să conecteze astfel oamenii, având în același timp un impact pozitiv în comunitatea locală.

cadouri handmade romanesti

Mi-am dorit un loc unde oamenii să găsească cadouri deosebite, menite să inspire, cu produse made in RO. Am imaginat un magazin-concept care să susțină creatorii locali și să pună în valoare lucrurile care le ies din mâini. Un tribut adus creativității locale. Un loc care să facă bine. Un loc care să aducă un pic de simplitate, bucurie, un gând bun.

Încercăm să descoperim și să lucrăm cu cât mai mulți creatori și să îi conectăm pe această cale cu cei care vor să cumpere altfel, selectiv, cu semnificație.

Îți mulțumesc pentru că te-ai oprit aici și pentru că te gândești să oferi un cadou altfel, unul care face bine.

idei produse lucrate manual
idei cadouri
idei-cadouri-creatori-romani

Vrem să credem că în timp o să ajungem mari și o să trimitem cadourile românești în toată lumea, astfel încât să se bucure și alții de ce pot face ai noştri.

Sunteți cu noi?

Ina Natu
Fondator In a Box

Ne auzim oricând aici: ina@inabox.ro

Hai în comunitatea In a Box!

Promitem doar vești bune, fără mesaje netrebuincioase.

Acest site folosește cookie-uri. Prin folosirea site-ului, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate și folosirea cookie-urilor.

Mesajul cadou poate fi modificat oricând din coșul de cumpărături sau în pagina de checkout.