magazin cadouri In a Box

Așa sunt ei

Ne bucură nespus fiecare interacțiune cu cei care aleg cadourile In a Box. Așa reușim să înțelegem ce își doresc cu adevărat și să ne gândim cum putem noi să ajutăm real.

Am cules frânturi din personalitatea celor care s-au intersectat cu In a Box până acum și ne-a plăcut mult ce am aflat.

Sunt oamenii care iubesc conversațiile care țin până-n miez de noapte, adoră să povestească câte-n lună și-n stele, să discute, civilizat și cinstit, în contradictoriu. Să înțeleagă astfel mai bine oamenii din jurul lor pe care îi plac așa cum sunt, cu background diferit.

Deși în niciun caz nu dau deoparte poveștile găsite online, sunt mai degrabă cititori de modă veche, pentru care o poveste bună trebuie să aibă și miros de hârtie, și textură. Pentru că nu își pot refuza plăcerea de a ține în mână o carte.

Sunt gurmanzi, refuză să supraviețuiască doar cu pizza, sandvișuri și salate și caută mereu locuri noi cu mâncare bună. Abia așteaptă zilele cu mese întinse, înconjurate de prieteni buni.

Cad și ei lați în canapea uneori, după o zi de muncă grea, și se pierd pe social media, dar își aduc aminte suficient de des să iasă afară, să se plimbe și să descopere orașul.

Sunt cei care cred că de multe ori gândim prea mult și simțim prea puțin și își mai dau voie din când în când să facă o nebunie și să simtă ce li se întâmplă. Fără analiză.

Sunt oameni care se atașează de un loc, de o melodie, de un obiect, de o aromă. Pentru că le dau o stare de bine sau îi lasă să retraiască o amintire fericită.

Nu traiesc însă în trecut și nici nu sunt oameni fără greutăți, dar sunt cei care nu se lasă înfrânați ușor. Sunt cei care își croiesc viața fix pe mărimea lor, nu vor să se lasă sufocați, strânși, iritați de o viață care nu le vine bine decât în privirea altora. Așa sunt ei fericiți.

Așa sunt ei.

Înapoi la blog