Despre noi

Mi-am dorit un loc unde oamenii să găsească cadouri deosebite, menite să inspire, cu produse made in RO. Am imaginat un magazin-concept care să susțină creatorii români și să pună în valoare lucrurile care le ies din mâini. Un tribut adus creativității locale. Un loc care să facă bine. Un loc care să aducă un pic de simplitate, bucurie, un gând bun. 

In a Box înseamnă cadouri memorabile și produse pe care le vei îndrăgi chiar tu o viață. Alegem cu grijă obiecte românești recent descoperite, demult îndrăgite sau creăm de la zero noi obiecte deosebite. 

Suntem aici pentru a crea cadouri gândite cu atenție, care au puterea să ducă mai departe o poveste și să conecteze astfel oamenii, având în același timp un impact pozitiv în comunitatea locală. Suntem aici să oferim companiilor o alternativă în peisajul cadourilor românești.

Încercăm să descoperim și să lucrăm cu cât mai mulți creatori români și să îi conectăm pe această cale cu cei care vor să cumpere altfel, selectiv, cu semnificație.

Vrem să credem că în timp o să ajungem mari și o să trimitem cadourile românești în toată lumea, astfel încât să se bucure și alții de ce pot face ai noştri.

Îți mulțumesc pentru că te-ai oprit aici și pentru că te gândești să oferi un cadou altfel, unul care face bine.

 

Ina Natu

Fondator In a Box

Ne auzim oricând aici: ina@inabox.ro