Cadouri altfel pentru companii

Cadouri altfel pentru companii

Totul a prins contur și a luat avânt cu o primă comandă venită din partea unei companii. Ne-a scris de Paște. Și apoi din nou de Crăciun. Ne-am dat seama că putem face ceva bine. Diferit. O alternativă în peisajul cadourilor de serie.

Am pornit la drum cu In a Box încetișor. Am avut la un moment dat în magazinul online un singur pachet cu produse made in RO și doar câțiva creatori alături. Testam, ne întrebam, ne îmbârligam în idei, ne reveneam. Acum avem colecții de cadouri pentru diverse ocazii și destinatari și lucrăm personalizat pentru companii, având aproape colaboratori din toată țara – designeri, artizani, artiști și mici producători.

Acum avem diverse proiecte în zona corporate – pregătim cadouri pentru Crăciun, Paște și 1-8 Martie, dar și pentru diverse alte evenimente, conferințe, giveaways sau campanii de comunicare. Pentru zilele de naștere ale angajaților, partenerilor ori pur și simplu în semn de mulțumire pentru partenerii de afaceri. Oricare ar fi ocazia, oricare ar fi momentul din timpul anului, suntem aici să punem cap la cap cadoul ideal.

Ne-am pus în gând să oferim companiilor posibilitatea de a renunța la clasicele coșuri cadou și de a le încuraja să transmită un gând bun altfel, prin produse unice, create la nivel local. Produse nu numai frumoase, dar și calitative. Să facilităm oferirea unui cadou gândit și creat cu atenție, care în același timp duce un bine mai departe – susține comunitatea creatorilor locali.

Oferim o experiență personalizată pentru a pregăti cadouri business custom: în cel mai simplu caz, personalizăm produsele cu mesaje sau logo. Însă lucrăm îndeaproape cu rețeaua noastră de oameni talentați și pentru a crea produse de la zero pentru companii, care să transmită exact mesajul pe care clienții noștri și-l doresc.

Și anul acesta propunerile noastre de Crăciun înseamnă pachete cadou cu produse selectate cu grijă pentru cel mai mic detaliu, create în România, lucrate manual sau în ediție limitată – fie că vorbim de obiecte tradiționale românești, moderne sau de o îmbinare a acestora. Cadourile noastre sunt împachetate cu atenție, gata de dăruit și îndrăgit.

Dacă vrei să te inspiri, catalogul nostru de Crăciun pentru companii este gata.

Înapoi la blog