Cadouri cu poveste pentru copii

Cadouri cu poveste pentru copii

Am pregătit o nouă colecție de seturi pentru copii care să-i bucure cu adevărat atât pe cei mici, cât și pe părinți. Oricare ar fi ocazia – bun venit pentru bebeluș, prima vizită, aniversare ori botez, am vrut ca pachetele noastre să fie parte dintr-o amintire specială, de suflet, înzestrată cu multă emoție. Am ales cu grijă daruri frumoase, împachetate în cutii albe dichisite, ca totul să fie perfect și pe interior, și pe exterior.

Noi avem mereu un gând ridicat pe un piedestal: să pregătim cadourile exact așa cum am vrea să le primim noi, în rol de client. Știm cât de bucuroși suntem atunci când și noi la rândul nostru suntem clienții unui business local și comanda care ajunge la noi este pregătită cu grijă și drag, iar produsul este pe măsura așteptărilor sau chiar peste. Se creează în acel moment o legătură puternică, de încredere. Și tare ne-ar plăcea ca cei care cumpără cadourile In a Box să se poată baza mereu pe noi pentru a-i surprinde pe cei dragi cu produse locale, create aici în România.

Toate cadourile noastre conține produse românești, create ori finisate manual, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători. Toate au o poveste în spate și sunt pregătite de oameni care fac cu mult drag ceea ce fac. Suntem mereu cu gândul la noutăți, fără stare, în căutare de noi cadouri și noi creatori sau gata să producem chiar noi în serie mică produse, create special pentru noi, în colaborare cu mici ateliere.

 

Înapoi la blog