Cadouri de nuntă

Cadouri de cununie sau nuntă, create în România

Vara nu vine doar cu planuri de călătorit, ci și cu povești, îmbrățișări, râsete și dans - cununii civile și religioase, petreceri de logodnă, nunți sau felurite ceremonii nonconformiste care sărbătoresc iubirea.

Noi suntem aici cu idei de cadouri pentru oamenii tăi cei mai dragi, astfel încât darurile să fie o amintire frumoasă pentru cât mai mult timp. Pachetele noastre sunt pregătite cu grijă și sunt gata de bucurat și iubit - unele dintre cele mai speciale cadouri primite, așa cum ni s-a șoptit de multe ori.

La noi găsești pachete cadou gata configurate, curatoriate de noi, așa cum este și cadoul pentru miri sau pentru nași Acasă sau poți crea un pachet cadou de la zero cu produsele preferate. Un joc de mix & match cu produse românești.
Cadou menit să îmbie la câteva momente de răsfăț. Pachetul Acasă conține: set de două căni din ceramică, lumânare din ceară de soia parfumată și set de căsuțe decorative din lemn. 
Un alt cadou potrivit pentru un eveniment cu tentă rustică, o cununie sau o nuntă în aer liber, printre plante și decor natural, este Rustic.
Dacă nu ai găsit exact ce căutai, poți crea chiar tu un pachet în secțiunea Configurează. Poți alege produse inedite, autentice, precum cești din ceramică pictate manual, platouri din lemn de stejar, lumânări din ceară naturală, ilustrații, flori ori decorațiuni. Creezi astfel un cadou memorabil.
ceasca pictata manual
Toate cadourile noastre conțin produse românești, lucrate de artiști, designeri, artizani ori mici producători din toata țara, printre care Gruni, Melloncollie Ceramics, Ceramical, Lemnivor, Kenosis, Mândra Chic, Textilia. Design local, meșteșug și poveste, totul într-un cadou românesc aparte.
Înapoi la blog