Cadouri corporate de Paște

Cadouri de Paște pentru companii - made in Romania

Am pregătit noi cadouri românești pentru companii, gata de sărbătoare pentru Paște. Cum ne știți, personalizăm pachetele: schimbăm configurația cutiilor, creăm produse de la zero, adăugăm extra-uri în cele gata create, personalizăm produsele și materialele de branding. Totul pentru ca pachetul să fie așa cum ți-l imaginezi.

Pachete noastre corporate conțin produse creative lucrate de artiști, designeri și producători locali din toată țara. Selectăm cu grijă produsele, cu atenție la materialele folosite și la munca din spate, îmbinăndu-le apoi într-un cadou altfel, cu poveste. Un cadou o amintire frumoasă pentru mult timp. 

Anul acesta de Paște, am inclus ceramică lucrată manual, platouri din lemn, șervete din in pentru masă, decorațiuni din ceramică, lumânări din ceară de albine și din ceară de soia, plante și bunătăți artizanale. Totul creat în România, desigur.

Produsele ajung la destinație gata de dăruit, împachetate în cutie de cadou premium cu textură fină, cu hârtie de mătase și franjuri la interior, decorată la exterior cu sfoară din iută și mici elemente naturale. Pentru bucurie de la prima vedere a cutiei și până la ultimul produs din interior.

Mai multe detalii despre noile cadouri de Paște găsești în catalogul corporate în pagina Pentru companii.

Înapoi la blog