Cadouri pentru ziua copilului

Cadouri pentru 1 iunie

Pentru că știm că bucuria-i mare când primești un cadou, fie că ești copil, fie om mare, am pregătit o campanie promoțională pentru câteva dintre cele mai apreciate pachete cadou ale noastre. Ca să-ți fie mai ușor să le oferi.

Cadourile noastre made in RO sunt potrivite pentru cei mici, pentru ea ori pentru el. Tu știi cel mai bine cui vrei să-i faci o surpriză. Avem pachete gata făcute, curatoriate cu atenție pentru detalii, astfel încât produsele să se îmbine armonios și să ducă mai departe o poveste. Însă poți crea un pachet cadou personalizat de la zero, pe sufletul tău, cu produsele dorite. Ne spui ce ți-ar plăcea să conțină pachetul tău, iar noi ne ocupăm să-l dichisim și să-l trimitem la tine gata de dăruit. Dacă vrei ca fericirirea destinatarului să fie și mai mare, poți include în cutie o cartolină cu mesajul tău custom.

În cutiile In a Box incluse în campanie găsești jucării pentru cei mici, bunătăți gustoase și sănătoase, produse de home spa & relaxare pentru femeile din viața ta, produse pentru el, urbane ori cosmetice naturale, cafea boabe ori măcinată, ciocolată artiznală, ceramică lucrată manual de artiști, lemn ieșit din mâna creatorilor și artizanilor români, produse de manufactură.

Dacă ai întrebări, suntem oricând aici cu drag: salut@inabox.ro sau 0733 412 703.

Înapoi la blog