Cadouri de Paște inedite

Inspirație pentru Sărbători

Fără goana după cadouri, ci cu mai mult timp pentru cei dragi. Așa ne-am imaginat noi zilele din jurul Paștelui. Și am pregătit cu acest gând în minte cadouri altfel, făcute cu grijă, care ajung la ușa ta frumos împachetate, gata de dăruit. Însă, dincolo de darurile pe care le vom alege, important este să ne dăm răgazul să ne bucurăm de ceea ce ne aduce confort sufletesc

Am selecționat produse de manufactură, atent lucrate de mici producători români și le-am combinat armonios în pachete numai bune pentru vizitele care urmează. Avem bunătăți, cadouri ideale pentru pasionații gusturilor bune (și aici deschidem o paranteză doar ca să îți spunem cât de norocoși suntem noi atunci când pregătim pachete gourmet și degustăm toată ziua felurite produse delicioase și sănătoase), obiecte din lemn ori ceramică inspirate din tradițiile românești și jucării arătoase și prietenoase pentru cei mici.

Am mers dincolo de clasicele cosuri de Paște de pe rafturile supermarketurilor și am pus la cale cadouri cu adevărat speciale, cu produse făcute cu drag și îndemânare. Fără grabă, căci lucrurile bune cer timp. Ghidați mereu de aceeași idee – o alternativă în peisajul cadourilor de serie. Pentru ca bucuria destinatarului să fie autentică.

Sperăm să-ți aducă măcar un strop de bucurie!

Înapoi la blog