Un cadou creat în România, cu grijă, menit să aducă bucurie

Un cadou creat în România, cu grijă, menit să aducă bucurie

Suntem mereu în căutarea simplității, a echilibrului, lucru care nu-i deloc ușor într-un peisaj aglomerat de produse. Ne ferim de tot ce este încărcat și obositor, cu zorzoane, și alegem ce este echlibrat, fără nimic în plus, cu o poveste în spate.

Așa facem noi lucrurile la In a Box: fie că pregătim pachete cadou pentru diverse ocazii, că le personalizăm ori că lucrăm la catalogul de Crăciun pentru companii, căutăm acele produse care spun o poveste despre naturalețe și simplitate. Fără brizbrizuri care ar face cadoul de neînțeles.

Cadouri care să însenineze o zi mohorâtă din viața cuiva drag, care să ducă mai departe un gând curat, care să bucure privirea și sufletul destinatarului. Care stârnesc o reacție pozitivă autentică. Și care fac bine pentru că susțin comunitatea locală a creatorilor, fie ei tineri designeri, artiști, mici producători ori artizani din satele României.

Clienții care aleg cadourile In a Box sunt gând la gând cu noi, în căutare de mai multă sinceritate. Datorită celor care ne sunt aproape și ne cumpără, micul nostru business există. Fără ei, n-am fi reușit.

Înapoi la blog